Bexheti: Nuk duhet të lejojmë largimin e bashkëqytetarëve tanë nga Tetova

Shkup, 1 tetor – Kandidati i PDSH-së për kryetar të komunës së Tetovës, Sadi Bexheti në debatin në Tv Telma ka thënë se duke evituar karrierën profesionale akademike, dëshiron që të realizoj synimin që Tetova të jetë aty ku e ka vendin meritor. “ Nuk duhet të lejojmë të largohen njerëzit tanë”, theksoi kandidati për kryetar të komunës së Tetovës, Sadi Bexheti.

Bexheti rikujtoi se furnizimi me ujë të pijshëm vazhdon të jetë problem kryesor. Ai the se si kryetar do të bëjë edhe rikonstruimin e plotë të rrjetit, që është vjetërsuar dhe do të sigurojë furnizim të pandalshëm të ujit. Kemi program edhr për zgjidhjen e problemit me mbeturinat dhe sigurimin e ambientit të pastër për jetë. Besheti sërish ka përmendur edhe gazifikimin e qytetit si projekt gjigant, duke premtuar se arsimi poashtu mbetet shtyllë kryesore në programin e tij.

Related posts

Lidhja Demokratik do të kandidojë në zgjedhjet lokale së bashku me LSDM -në

D V

Dita e diel ditë jo pune, pas përfundimit të zgjedhjeve

Redaksia

Zgjedhjet Lokale 2021, AP dhe PP do të monitorojnë procesin zgjedhor

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More