Bexheti: S’merren me gënjeshtra, premtoj punë që realizohen (Video)

Shkup, 9 tetor – Partia Demokratike Shqiptare ka mbajtur tumbin në Nëndegën 1 të Tetovës. Kandidati nga radhët e këtij subjekti politik Sadi Bexheti para mbështetësve të shumtë ka thënë se, kundër kandidatët e tij flasin me papërgjegjësi të madhe. Sipas tij ata po japing premtime milionëshe që nuk janë as të logjikshme, sepse buxheti është bankrotuar.
Ai ka thënë se nga keqmenaxhimi është dëmtuar edhe buxheti i Komunës.

 

“Vetë kryetarja e ka thënë se vetëm 11.7 për qind i ka vjel tatimet prej qytetarëve. Kjo ka bërë që buxheti i komunës të jetë në bankrotim total.
Ai ka thënë se nuk merret me gënjeshtra dhe se do të premtoj punë të cilat realizohen dhe janë të kapshme.

Takimi i PDSH-së në Nëndegën 1 të Tetovës

Posted by Partia Demokratike Shqiptare on Friday, October 8, 2021

Related posts

Mickoski në Makedonski Brod: Çdo familje është në borxh nga 4.500 euro

D V

Masakër ekologjike në Dibër, banorët fajësojnë komunën (Foto)

I Z

Teuta Arifi: Agjenda e blertë nënkupton projektin e madh të gazifikimit, projektet e kanalizimeve dhe të teatrit që u nënshkrua sot

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More