Bie bora e parë në Maqedoni

Manastir, 8 Tetor – Sot janë shënuarreshjet e para të dëborës në Pelister, njoftoi portali Babam Bitola. Temperaturat kanë rënën në 3 gradë. Temperaturat e ulëta do të mbeten edhe në ditët e ardhshme, njoftojnë sinoptikët, që do të thotë se edhe më tej do të ketë kushte për  reshje bore.

 

Related posts

Mariciq: Pesë gjykata do të përfshihen në fazën e parë të digjitalizimit të gjyqësorit

N E

Xhaferi: Aksesi ndaj raporteve të auditimit duhet të jetë uniform dhe objektiv, pavarësisht se kush është në pushtet

Z H

Analizë/ BDI nga agjenda në agjendë, sa herë i dështon njëra shpikë një tjetër

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More