Bie numri i të hospitalizuarve me COVID-19, në ShSKUK trajtim po marrin 497 pacientë

Sipas raporti të datës 22 shtator 2021 të klinikave COVID-19 të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme, vërehet ulje e numrit të rasteve me COVID-19.

Në tërë ShSKUK-në, trajtim mjekësor po marrin 497 pacientë, prej tyre 390 me oksigjeno-terapi dhe 46 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 85 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 55 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 74 pacientë

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe  Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 21 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 36 pacientë

Spitali i Gjakovës, 35 pacientë

Spitali i Pejës, 79 pacientë

Spitali i Gjilanit, 38 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 10 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 24 pacientë

Spitali i Ferizajt, 37 pacientë.

Related posts

Kërkohej nga Gjermania/ Arrestohet në Morinë 34-vjeçari nga Podujeva

N E

Murati: Me rregulloren e re, nuk do të ketë nevojë për vërtetim të tatimit në pronë që të regjistrohet vetura

D V

MSH po harton ligjin e ri për sigurime shëndetësore

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More