Agjencia Zhurnal.mk

Bie numri i të infektuarve me coronavirus në MPB

Shkup, 3 korrik, zhurnal.mk – Intervistë Pas shtatë ditëve, numri i punonjësve të infektuar në MPB filloi të ulet.

Nga 91 raste të evidentuara në MPB, 74 persona po shërohen dhe krahasuar me të premten e kaluar që kishte 77 raste, tani numri është zvogëluar.

Nga MPB nuk japin informacione se në cilët njësi ka të infektuar.

Ashtu si javën e kaluar, edhe tani ka rënie të numrit punëtorëve që ndodhen në vetizolim për shkak të kontaktit me person të infektuar. Nga java e kaluar, 239 persona morën vendime për izolim, ndërsa këtë javë janë 229, që do të thotë se numri bie.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!