Agjencia Zhurnal.mk

Bie platforma për mësim në distancë

Shkup, 28 shtator, zhurnal.mk – Nxënësit në tërë vendin nga sot filluan me testimin e Platformës Nacionale për mësim nga distanca, pasi që gjatë uikendit iu dhanë fjalëkalime për tu qasur në Platformë, tranmeton Zhurnal.

Por nxënësit kanë hasur në probleme në këtë platformë, pasi që e njejta nuk është e disponueshme për qasje për momentin.

Nga Ministria e Arsimit thonë se bëhet fjalë vetëm për probleme momentale me lidhjen në platformë.

“Testimi është pjesë e procedurës për arritjen e funksionimit të tërësishëm të platformës, edhe në test fazën detektohen dhe tejkalohen gjitha sfidat. Me qëllim që të sigurojmë platformë krejtësisht funksionale deri në fillimin e vitit shkollorë, testimet do të vazhdojnë edhe ditët e ardhshme”, thonë nga Ministria e Arsimit për “Sloboden Peçat”.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...