Binjakëzohen Stari Gradi dhe Çairi, Çarshia e Vjetër dhe Bash Çarshia më pranë njëra tjetrës

Shkup, 22 shtator – Komuna e Çairit është binjakëzuar me komunën e Stari Gradit të Sarajevës, ndërsa tani, Bash Çarshija në Sarajevë dhe Çarshia e Shkupit do të jenë pranë njëra tjetrës, informon Zhurnal.

Sot, kryetarët e dy komunave, Visar Ganiu dhe Ibrahim Haxhibajriç nënshkruan marrëveshje për binjakëzim të komunave.

Siç shprehet Ganiu, krijimi i partneriteteve të reja hapë dhe dyer të reja ndërsa pas nënshkrimit të marrëveshjes, vendosën lule tek memoriali i viktimave të Srebrenicës që gjendet te parku i Çairit//Zhurnal.mk

🤝🤝Komuna e Çairit u binjakëzua me Stari Gradin e Sarajevës, Çarshia e Vjetër dhe Bash Çarshia tanimë pranë njëra tjetrës…

Posted by Visar Ganiu on Wednesday, September 22, 2021

Related posts

Këshilli Gjyqësor vepron për lëndën me kursimtarët e Bankës Eurostandard

D V

Paqartësi për përdorimin e gjuhëve, a e shkeli Kushtetutën Xhaferi në Parlamentin Evropian?

Z H

Shilegov: Askush nuk do të përjashtohet nga procesi i decentralizimit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More