Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Header

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Biznesmenët dhe krijuesit e politikave ekonomike në takime për ballafaqim me situatën

Shkup, 19 mars – Zhurnal.mk – Përcaktim i përbashkët i prioriteteve kryesore për një menaxhim më të suksesshëm të ekonomisë maqedonase me situatën aktuale kanë për qëllim një seri takimesh të organizuara sot nga Dhoma Ekonomike e Maqedonisë midis kompanive – eksportuesit më të mëdhenj me Drejtorin e Drejtorisë Doganore, si dhe me kryetarët shoqatave sipas veprimtarisë me krijuesit e politikave ekonomike.

Nga Dhoma Ekonomike sugjerojnë që duhet përpjekje maksimale të negociatave të vështira për të arritur zgjidhjen më të mirë pasi gjërat ndryshojnë nga ora në orë.

Ata kërkojnë që subjekteve afariste t’u thuhet qartë dhe pa diskutim që me të gjitha mjetet në dispozicion të tyre shteti do të ruajë biznesin dhe kompanitë në një afat të shkurtër, në mënyrë që ata ta ruajnë atë në planin afatmesëm dhe afatgjatë.

Puna e dytë që Dhoma Ekonomike duhet ta theksojë në këtë moment është se nuk duhet të ketë një formulim të pashpjegueshëm dhe duhet të thuhet qartë se gjithçka do të përdoret për ta kapërcyer këtë rrezik të madh si në jetën tonë ashtu edhe në ekzistencën e biznesit tonë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!