Agjencia Zhurnal.mk

Blen një shtrat të vjetër, brenda gjen para

Howard Kirby nga Michigan kur bleu një shtrat, ai nuk e dinte se çfarë kishte në të.

Kirby bleu një divan nga jo fitimprurësi “Habitat for Humanity ReStore” për 70 dollarë, por vuri në dukje se njëri prej jastëkëve të tij ishte i pakëndshëm. Pas tri javësh, ai dhe nusja e tij e hapën atë dhe gjetën një sasi tronditëse të parave brenda – rreth 43.000 dollarë.

Për një moment Kirby u tundua të mbante paratë, por ai përfundimisht hoqi dorë.

Kirby i tha ABC-së se ai kontaktoi dyqanin, i cili menjëherë kontaktoi pronarët e mëparshëm të kolltukëve. Ata erdhën dhe morën paratë e fshehura nga gjyshi i tyre i ndjerë.

“Unë e di se si është të humbasësh diçka dhe kurrë të mos e marrësh përsëri”, tha Kirby, i cili ka marrë shumë lavdërime në mediat sociale për veprimin e tij.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...