Agjencia Zhurnal.mk

Bleona prezanton pesë rregulla interesante

Këngëtarja Bleona Qerreti ka bërë një postim interesant në Instagram

Këngëtarja shqiptare gjatë këtyre ditëve në karantina kë treguar për pesë rregulla interesante që nuk i keni dëgjuar më parë.

Sipas saj, rregulla e parë është: Faleni armiku por kujtojeni gjithmonë emrin e kopilit.

Rregulla e dytë: Paratë nuk mund ta blejnë lumturinë por më rehat mund të qash në Mercedes se në biçikletë.

Rregulla tretë: Ndihmoni dikë kur është në vështirësi dhe ata do të ju kujtojnë juve kur ata janë prapë në vështirësi.

Rregulla e katër: Sarkazmë për shkak se të vrasësh njerëz është ilegale, dhe…

Rregulla e pestë: Alkooli nuk e zgjidh asnjë problem por kur ta shikosh as qumështi.

Bleoa përndryshe ka realizuar këngën e saj Haters në mars por që kënga e saj nuk është pritur aq mirë sa ka menduar këngëtarja pasi që ka kaluar pak më shumë se gjymë milioni klikime.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...