Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Blerësve të Porsche 911 dhe 718 iu mundësohet t’i shohin makinat duke u prodhuar

Në këtë formë, blerësve iu mundësohet t’i shohin nga afër makinat e tyre derisa ndërtohen, si asnjëherë më parë

Si pasojë e coronavirusit, blerësve të makinave nuk do t’ju lejohet që të hynë brenda fabrikave ku prodhohen veturat, duke iu pamundësuar ta shohin nga afër sistemin  prodhimit, transmeton Telegrafi.

Por, platforma My Space që e ka zhvilluar Porsche, iu mundëson që t’i shohin të gjitha procedurat, si dhe veprimet e detajuara, deri në ndërtimin e një makinë.

Kjo është hera e parë, që një blerës, mund t’i përcjelle drejtpërdrejt nëpërmjet internetit, të gjithë procesin e ndërtimit të makinës.

Deri më tani, kjo iu mundësohet blerësve të Porsche 911 dhe 718, por në të ardhmen, procedurën e prodhimit të makinave, pritet ta ndjekin edhe blerësit e makinave tjera.

Meqenëse situata me pandime është vënë nën kontroll, Porsche e ka hapur fabrikën në Zuffenhausen të Shtutgardit, ku edhe e ka integruar edhe teknologjinë, që mund ta bëjë monitorimin e sistemit të ndërtimit të makinave.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...