Agjencia Zhurnal.mk

Bleu një orë të vjetër, befasohet nga ajo që gjen brenda saja

Një burrë nga Aurich i Gjermanisë bleu një orë muri në treg, por kur e çoi në shtëpi atë e priti një befasi.

Ai nuk mund t’i besonte syve kur gjeti 50,000 marka gjermane brenda orës, tashmë jashtë qarkullimit.

Gjermani anonim pasi bleu orën, paratë i dërgoi në zyrën e gjërave të humbura, shkruan Fenix Magazine.

Në rast të paraqitjes së pronarit të parave, burri do të kishte të drejtën për tre për qind të fitimeve (rreth 770 euro), por askush nuk u përgjigj dhe pas afatit ligjor prej gjashtë muajve, ai i mori paratë.

Ai mund të shkëmbejë kartëmonedhat e vjetra në euro në bankë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!