Boçvarski në inspektim të ndërtimit të fazës së dytë të rrugës ekspres Shtip-Radovish

Shkup, 23 shtator – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski dhe drejtori i NP për rrugë shtetërore Ejup Rustemi sot do të kryejnë inspektim në ndërtimin e fazës së dytë të rrugës ekspres Shtip-Radovish, në gjatësi prej 16,9 kilometrave.

Faza e parë e rrugës ekspres prej 23,56 kilometrave nga pjesa Shtip-jug deri në Buçim u inaugurua në qershor të këtij viti. Faza e dytë e rrugës i përfshin pjesët “Tre çezmat” deri në “Shtip-jug” si dhe pjesën nga Buçim deri në Radovish.

Investimi në rrugën ekspres, me gjatësi të përgjithshme prej 40.46 kilometra, arrin 60 milionë euro. 

Related posts

Disa pjesë të Shkupit, sot dhe nesër pa energji elektrike

Redaksia

Sela: U dogjën të gjallë 14 njerëz, tani mbani larg duart nga familjarët dhe mjekët

N E

“Kunja” me fjalë ofenduese mes kryeministrit Zaev dhe “majtistëve” të Apasievit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More