Boçvarski: Vazhdojmë me ndërtimin e autostradës Kërçovë – Ohër

Shkup, 3 shtator  – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski tha se nga 70 riprojektimet e reja në autostradën Kërçovë – Ohër, për vetëm dy muaj shteti i miratoi 35 projekte.

 

“Jemi të përkushtuar fuqishëm në përfundimin e autostradës. Shteti do t’i përmbush të gjitha obligimet e marrëveshjes. Pres që sa më shpejt Kuvendi ta votojë Aneksin e marrëveshjes dhe të mundësojë aktivitetet ndërtimore në autostradë”, tha Boçvarski.

Ai potencoi se me këtë Aneks të marrëveshjes nuk janë paraparë mjete shtesë, ndërsa firma ka për oblgim që në afate konkrete të përfundojë me punë deri në vitin 2023.

Ndryshe, kjo autostradë nisi të punohet qysh kur në Qeveri ishte Nikolla Gruevski, ndërsa vazhdoi me zgjatjen e afateve edhe në Qeverinë e Zaevit.

Related posts

Për hyrje nga Maqedonia në Greqi duhet të keni test PCR

R Zh

Aksioni i dhurimit të gjakut në Shtëpinë e ARM-së me rastin e festës Shën Mëria

R Zh

Shekerinska: Bashkëpunim shtesë me Slloveninë për përballjen e suksesshme me zjarret në të ardhmen

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com