Agjencia Zhurnal.mk

Bogdanoviç për përmendoret: Shteti ka dhënë lejet dhe duhet t’i shfuqizojë

Shkup, 1 tetor – Kryetari i komunës së Qendrës, Sasa Bogdanoviç, tha për emisionin “Vin vin” se ata morën udhëzime nga Qeveria, e cila e konsideron atë “Unaza e vogël”.

“Kalimi i planit të detajuar urbanistik nuk është vetëm një dëshirë e komunës së Qendrës. Nevojitet një sondazh publik dhe të gjitha mendimet dëgjohen. “Njerëzit në Shkup 2014 po kërkojnë gjithashtu drejtësi, jo vetëm prishjen e monumenteve,” tha Bogdanoviç.

Sipas tij, shteti ka lëshuar leje ndërtimi dhe duhet t’i shfuqizojë ato.

“Një akt ligjor duhet të përcaktohet për monumentet dhe ne si komunë nuk mund ta iniciojmë atë,” tha ai.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...