Agjencia Zhurnal.mk

Boki 13 sot në Prokurori do të deklarohet për paditë e dorëzuara

Shkup, 9 korrik – Zhurnal.mk – Bojan Jovanovski – Boki 13 sot në Prokurori përsëri do të japë deklaratë lidhur me paditë penale që ai i dorëzoi para disa ditëve, pasi u dënua me nëntë vite burg në rastin “Reket”, informon Zhurnal.

Boki filloi me dorëzimin e disa padive penale që në fillim të muajit. Avokati Sasho Dukovski sqaroi se denoncimet që i dorëzon Boki janë për keqpërdorim të detyrës zyrtare, mashtrim, reketim, dhënie e deklaratës së rrejshme, mjekim jo adekuat, torturim, dhe shkelje të të drejtave njerëzore mbi klientin e tij.///Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!