Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Borxhi i mbetur për ujin do të mund të paguhet pa interes prej 2 nëntorit deri më 15 nëntor

Zhurnal Ads

Shkup, 30 tetor, zhurnal.mk – Nga 2 nëntor deri më 15 nëntor, qytetarët që kanë borxhe të ngelura ndaj ndërmarrjes publike “Ujësjellësi dhe kanalizime” do të mund t’i paguajnë pa interes për pagesë të vonuar. Pas përfundimit të kësaj periudhe, vendimi nuk do të vlejë.

“NP Ujësjellësi dhe Kanalizime – Shkup, duke pasur parasysh situatën socio-ekonomike si rezultat i pandemisë, përsëri plotëson nevojat e qytetarëve. Gjegjësisht, çdo ditë pune nga ora 8 e mëngjesit deri në orën 14 pasdite, qytetarët mund të drejtohen në Sektorin për pagesa, për pagimin e borxheve deri në 24 këste mujore, varësisht nga shuma e borxhit”, thuhet në kumtesën e sotme.

Procesi i pagesës do të zhvillohet normalisht në përputhje me të gjitha protokollet, në mënyrë që të mbrojtjes nga përhapja e virusit Korona. Të gjithë klientët që vijnë në ambientet e kompanisë duhet të mbajnë radhën për hyrje, duke respektuar distancën e përkatëse. Pas hyrjes, është e detyrueshme të mbajnë maskë mbrojtëse dhe para se të hyjnë secilit klient do t’i matet temperatura e trupit. Kur hyni dhe dilni nga ambientet e ndërmarrjes, dezinfektimi i duarve është i detyrueshëm. Numri i përdoruesve që hyjnë në ambientet e kompanisë është i kufizuar, sipas protokolleve të caktuara të mbrojtjes.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Vazhdojnë bisedimet me Bullgarinë, a do të arrihet progres?

Z H

Moti sot

T E

Armata do të angazhohet në sigurimin e spitaleve

Z H

Janakieski nuk ndjehet fajtor

T E

Spasovski në takim me Nikolla Bertolinin nga Sektori për bashkëpunim pranë delegacionit të BE-së

T E

Grashkoska paralajmëron kontrolle të shtuara të inspektorëve

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...