Brigada e zjarrfikësve “Bajram Miftari” në Çair bëhen me shkallë 24 metërshe për intervenime

Shkup, 8 tetor – Shoqatës së zjarrfikësve vullnetarë “Bajram Miftari”, kryetari i komunës Visar Ganiu u ka dhuruar shkallë speciale për intervenim, sikurse për shuarrjen e zjarreve si dhe për fatkeqësi të tjera natyrore.

 

Këto shkallë me gjatësi prej 24 metrave. Përpos tyre, zjarrfikësit u pajisën me 40 veshje speciale dhe pajisje tjera. Kështu, brigada Bajram Miftari është e pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme për çfarëdo fatkeqësie natyrore.

Shoqatës së Zjarrfikësve Vullnetarë “Bajram Miftari” iu dhurova shkallë speciale për intervencë, siç është shuarja e…

Posted by Visar Ganiu on Friday, October 8, 2021

Related posts

Arifi: Do të krijohen sipërfaqe të reja të gjelbërta dhe rajone rekreative

D V

Autoritetet shëndetësore do të vendosin nëse kopshtet nga shtatori do të punojnë me kapacitet të plotë

D V

ASH-AAA: Shëmtia e BDI-së nuk mund të mbulohet as me pudër, as me ngjyrë e as me disa trotinetë

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More