Agjencia Zhurnal.mk

Burg për ndryshim etiketash!?

Një punonjës në sektorin e bagazheve në aeroportin e Singaporit u dënua me 20 ditë burg për ndryshimin e 300 etiketave të bagazheve, të cilat u dërguan në të gjithë botën në destinacione të gabuara.

Tay Boon Keh, një shtetas nga Singapori, 66 vjeç, u shpall fajtor për ndryshimin e etiketave të 286 bagazheve në aeroportin ”Changi”, një prej qendrave më të mëdha në botë.

”Ai ka bërë këto ndryshime si pasojë e nervozizmit dhe zhgënjimit nga muaji nëntor 2016 dhe shkurt 2017, pas kërkesa e tij për shtimin e personelit u injorua”, theksoi ai para një gjykate lokale.

Bagazhet që kalonin tranzit në aeroportin e ”Changi” me destinacion Perth, Manilën, Frankfurtin, Londrën apo San Françiskon janë prekur nga këto manipulime.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...