Agjencia Zhurnal.mk

Buzallakova e Velesit fuqishëm mbështet kandidatin e BDI-së, Bekim Neziri

Veles, 3 korrik – Në takimin e sotëm rinia e Buzallakovës së Velesit dëshmoi se fuqishëm mbështesin kandidatët për deputet nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, me në krye bartësin e listës z. Bekim Neziri.

Të bashkuar rreth programit të BDi, për të drejta të barabarta për shqiptarët e Velesit me rrethinë, për shkolla në gjuhën shqipe, për investime në infrastrukturë, për shëndetësi më të mirë dhe punësime në administratën publike në nivel qendror dhe lokal.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!