Çair ” N’ Dardani bjen nje Tupan” edicioni i tretë

Festivali i shoqërive kulturore artistike “N’Dardani bjen nji Tupan” në organizim të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve “Emin Duraku”, sonte kishte edicionin e tretë me radhë dhe ishte kënaqësi me këtë rast të shihen tradita të rajoneve të ndryshme, të shfaqet arti, të dëgjohet melosi.

 

Kultura ruan rrënjët dhe traditat e një populli, andaj gjithmonë me kënaqësi i përgjigjem ftesës për promovimin e vlerave të saj.

Ansamblet dhe shoqëritë kulturo-artistike kanë luajtur dhe vazhdojnë të luajnë një rol mjaft të rëndësishëm në zhvillimin e shoqërisë sonë dhe me këtë rast i përgëzoj organizatorët për këtë ngjarje kulturore duke i uruar që traditën ta vazhdojnë.

Related posts

Jusuf Buxhovi dhe “Shënimet e Gjon Nikollë Kazazit”

D V

Një regjisore në Meksikë dhe një film për dhembjen: Në luftë (të Kosovës) e kupton budallallëkun njerëzor

D V

Pendarovski u takua me drejtorin e “Mbrëmjeve strugane të Poezisë” dhe fituesit e çmimeve “Urat e Strugës” dhe “Vëllezërit Milladinov”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More