Çairit ju shtua edhe një kënd super-modern për fëmijë (FOTO)

Shkup, 17 shtator – Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu njofton se Çairit prej sot ju shtua edhe një kënd super-modern për fëmijë. Ky është këndi i 14-të që vendoset gjatë katër viteve të fundit.Gjendet në rrugën “Emin Duraku”, në afërsi të Xhamisë së re në Çair.

Edhe ky kënd është me rekuizita tërësisht të reja dhe për dyshemenë kemi përdorur rërë speciale. ” Konsiderojmë se krijimi i kushteve më adekuate për fëmijët tanë nënkupton forcim të themeleve të shoqërisë. Le të ketë gjithmonë gëzim e lumturi të fëmijëve edhe tek ky vend.

Ndërsa vazhdojmë me vendosjen e këndeve të reja në lokacione të tjera të Komunës sonë të zemrës- thotë Ganiu

Çairit ju shtua sot edhe një kënd super-modern për fëmijë. Ky është këndi i 14-të që vendosëm gjatë katër viteve të…

Posted by Visar Ganiu on Friday, September 17, 2021

Related posts

Shahpaska: Me përkushtim punojmë, duke u ndihmuar punëtorëve në realizimin e të drejtave të tyre

D V

Katër zjarre aktive në Maqedoninë e Veriut

D V

Vaksinë kundër Kovid-19 dje kanë marrë 12.545 qytetarë

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More