Agjencia Zhurnal.mk

Cakaj në Shkup takon edhe Thaçin

Shkup, 17 shtator – Sot, Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi u takua me Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Shqipërisë, z. Gent Cakaj.

Në këtë takim palët biseduan për bashkëpunimin mes dy shteteve, rëndësinë e integrimit të vendit dhe rajonit në Bashkimin Evropian, zhvillimin ekonomik dhe stabilitetin politik. Z. Menduh Thaçi theksoi se Maqedonia e Veriut do të vazhdojë rrugën drejt integrimit evropian duke shkuar konform reformave sistemore të nevojshme.

Gjithashtu, kryetari Thaçi tha që mbështetja e Shqipërisë si shtet fqinj është shumë i rëndësishëm për Maqedoninë e Veriut.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...