Agjencia Zhurnal.mk

Caktohet orar i ri i qarkullimit të komunikacionit hekurudhor

Shkup, 24 prill – Zhurnal.mk – Duke filluar nga 27 prilli, trenat në shtet do qarkullojnë me itinerar të ri, për shkak të ndryshimit të kohëzgjatjes së orës policore, e cila tani vlen në intervalin kohor 19:00 – 05:00 të ditëve të javës, dhe nga 15:00 e shtunë deri në ora 05:00 të hënën.

Siç kumtuan nga HRMV Transport SHA Shkup, prej aty kanë përgatitur një plan të ri të qarkullimit të trenave, ku disa trena vazhdojnë të mos qarkullojnë.

Nga e hëna deri të prtemten

Trena të cilët do të qarkullojnë:

– Linja Veles-Shkup-Veles:

Treni nr. 601 do të qarkulloj sipas orarit të rregullt, nisja nga Shkupi në ora 09:15

Treni nr. 2080 do të qarkulloj me nisje më të hershme nga e zakonta, më saktësisht nisja nga Velesi do të bëhet në ora 12:10 часот,

Treni nr. 2081 do të qarkulloj sipas orarit të rregullt, nisja nga Shkupi në ora 13:20 dhe,

Treni nr. 2082 do të qarkulloj sipas orarit të rregullt, me çka nisja nga Velesi do të bëhet në ora 14:24.

Nga e hëna deri të premten do të qarkulloj një tren I udhëtarëve ad-hok në linjën Shkup-Veles, me një nisje të planifikuar për ora 05:45 që pritet të mbërij në Veles në ora 06:30 (shërben ndërlidhje për trnin 630 nga Velesi).– Linja Shkup – Gjevgjeli – Shkup:

Treni nr. 611 niste nga Shkupi sipas orarit të rregullt në ora 06:23

Treni nr. 632 niset nga Gjevgjelia me orar të ndryshuar, më saktësisht do të bëj nisje të hershme në ora 15:10.

Treni nr. 631 niset nga Shkupi më herët, më sakt në ora 15:24.

Treni nr. 630 nga Gjevgjelia do të qarkulloj me orar të ndryshuar, konkretisht do të bëj nisje të më vonshme në ora 05:40 часот. (qarkullon nga e marta deri të shtunën)- Linja Shkup – Manastir – Shkup:1. Treni nr. 641 niset nga Shkupi sipas orarit të rregullt në ora 06:57

  1. Treni nr. 642 do të qarkulloj sipas orarit të rregullt, nisja nga Manastiri në ora 12:51 часот.
  2. Treni nr. 643 niset nga Shkupi në orarin e rregullt, në ora 14:30.

4.Treni nr. 640 do të qarkulloj nga Manastiri me orar të ndryshuar, më sakt me një nisje të mëvonshme që do të bëhet nga Manastiri në ora 06:00. (nga e marta deri të shtunën)

Të shtunën

Trena që do të qarkullojnë:

Treni nr. 640 do të qarkulloj nga Manastiri me orar të ndryshuar, më sakt me një nisje të mëvonshme që do të bëhet nga Manastiri në ora 06:00

Treni nr. 630 nga Gjevgjelia do të qarkulloj me orar të ndryshuar, konkretisht do të bëj nisje të më vonshme në ora 05:40 часот

Nuk do të qarkullojnë këto linja:

– Shkup-Kumanovë-Shkup

– Shkup-Kërçovë-Shkup

– Shkup-Koçanë-Shkup.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...