Carovska: 69 përqind e punonjësve në shkolla janë të vaksinuar

Shkup, 26 gusht – Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska tha se deri tani janë vaksinuar 69 për qind nga numri i përgjithshëm i të punësuarve në shkolla.

 

“Këto janë të dhënat e fundit që ne disponojmë”, tha Carovska.

Sipas të dhënave, kuadri arsimor për dy herë më shumë është vaksinuar nga mesatarja në nivel nacional dhe gjithashtu ka komuna ku përqindja e vaksinimit është mbi 90%.

“E gjithë kjo është dëshmi për vetëdijesim te punonjësit në shkolla dhe se kjo duhet të vazhdojë”, tha Carovska.

Ajo po ashtu përmendi se MASH është e gatshme të shkojë me tre skenarë për fillim të mësimit arsimor.

Related posts

Qeveria do të mbajë mbledhjen e rregullt të 101-të

Z H

Pas Lëvizjes Besa, tani edhe BDI “kërcënon” Zoran Zaevin me dalje nga qeveria ?

R Zh

Edhe “Financial Times” flet për mini shengenin ballkanik, e quajnë kundërpërgjigje ndaj BE-së

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More