Agjencia Zhurnal.mk

Më 19 Shtator në “Dita Botërore e Pastrimit”, nxënësit e ShMP “Jahja Kemal” organizoi aktivitet pastrimi

Strugë, 20 shtator, Zhurnal.mk – Më 19 shtator nxënësit e ShMP “Jahja Kemal” të Strugës së bashku me komunën e Strugës organizuan një aktivitet pastrimi. Ne zgjodhëm një nga vendet më të ndyra dhe u shpëtuam nga plehrat, pastruam mbeturinat dhe mbeturinat e keqmenaxhuara nga plazhi ynë. Nxënësit, mësuesit dhe Read more…

Konferencë online për migrimin në UEJL

Shkup, 16 shtator – Zhurnal.mk – Fakulteti për Shkenca Shoqërore Bashkëkohore në kuadër të Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) realizoi konferencë katërditore kushtuar migrimit në vitin 2020 e cila për shkak të pandemisë është organizuar përmes internetit. Janë prezentuar thuajse 350 punime shkencore, janë mbajtur dy sesione plenare dhe një Read more…

UEJL: Me prezencë fizike, duke e ruajtur distancën u mbajt ceremonia e diplomimit të gjeneratës së gjashtëmbëdhjetë

Tetovë, 13 shtator, Zhurnal.mk – Absolventët e gjeneratës së gjashtëmbëdhjetë të Universitetit të Evropës Juglindore, duke respektuar masat për mbrojtje kundër virusi Kovid 19, të shtunën (12 shtator 2020), hodhën kapelat në Ceremoninë Solemne, që u mbajt në kampusin në Tetovë. “Gjithsecili nga Ju, rrugëtoi këto vite në mënyrën e Read more…