Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Header

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Audi rifreskon familjen A4 (Foto)

Pas lansimit të S4 TDI në fillim të majit, Audi zbuloi edhe pjesën tjetër të familjes A4 të ridizajnuar. Ristilizimi i butë i Audi A4 është kryer pothuajse një vit më parë, dhe prodhuesi gjerman shpejt vendosi të fillojë një “shlyerje të rrudhave” të reja.Ndryshimi më i dukshëm ndodhi në Read more…

error: Content is protected !!