Agjencia Zhurnal.mk

Shkencëtarët paralajmërojnë për një valë potenciale të dëmtimit trunor të lidhur me COVID-19

Shkencëtarët, sot, paralajmëruan për një valë potenciale të dëmtimit trunor të lidhur me coronavirusin si fakt që sugjeron se COVID-19, mund të krijojë komplikime të rënda neurologjike duke përfshirë inflamacionin, psikozën dhe deliriumin Një studim nga hulumtuesit e University College London (UCL) përshkruan 43 raste të pacientëve me COVID-19 të Read more…

error: Content is protected !!