Agjencia Zhurnal.mk

Çdo i treti fëmijë ka një përqendrim të rrezikshëm të plumbit në gjak

Çdo i treti fëmijë në botë ka përqendrime të plumbit në gjak në nivele që mund të jenë të dëmshme për shëndetin në planin afatgjatë, kanë zbuluar kërkimet e reja.

Rreth 800 milionë fëmijë dhe të rinj nën moshën 19-vjeç ka të ngjarë të kenë nivele të plumbit të gjakut mbi 5 mikrogramë për decilitër, sipas një raporti të transmetuar nga Guardian.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!