Çdo të martë Shën Peterbrg – Shkup, linjë e re ajrore e “Norduind Erlajns”

Shkup, 21 shtator – Me fluturimin që duhet të arrijë sot në 13:35 në Aeroportin ndërkombëtar Shkup, linja ajrore ruse “Norduind erlajns” e fillon linjën re ajrore Shën Peterburg Shkup.

 

Siç kumtoi kompania, fluturimet do të zhvillohen një herë në javë, çdo të martë.

Me rastin e vendosjes së linjës së re ajrore, në platformën e aeroportit do të drejtohen ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski, drejtori i përgjithshëm i TAV Maqedoni, Metin Batak dhe përfaqësuesi i Norduind, Ibrahim Jëlldëz.

Më 4 qershor të këtij viti “Norduind filloi me fluturime direkte Moskë – Shkup, të cilat së shpejti, sipas paralajmërimeve, do të zhvillohen tri herë në javë – të hënën, të mërkurën dhe të premten. 

Related posts

Më shumë se 2.5 milionë qytetarë nga Shqipëria kanë depozita bankare, rriten kursimet nga gratë

D V

KRRE: Tregtarët për 90 ditë duhet të dëshmojnë se kanë rezerva operative të mazutit

Z H

Rritje prej 4,5 për qind e prodhimtarisë industriale në periudhën janar-gusht

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More