Teknologji

Çfarë ndodhë nëse lidhni 100 karikues në një iPhone?

Të gjithë duam që telefonat tanë të mbajnë më shumë baterinë, ose të mbushen më shpejtë, sepse ne vazhdimisht i përdorim ata.

Dhe kur jemi duke e mbushur telefonin tonë inteligjent, shpesh e shikojmë se me çfarë shpejtësie po mbushet, sepse prapë duam ta kemi atë në duar, shkruan Telegrafi.

Por a e keni menduar ndonjëherë se a mbushet iPhone juaj më shpejtë nëse ne i lidhim 100 karikues në një iPhone?

Duket se po!

Në një eksperiment në YouTube, një person i lidh 100 karikues në një iPhone, sepse ai donte të testonte nëse telefoni i tij do të mbushej më shpejtë.

Dhe siç shihet në fund telefoni që është i lidhur në 100 karikues, mbushet për disa minuta më shpejtë, sesa ai që ishte i lidhur vetëm në një të tillë.

Postime të ngjashme

Zbulohet FIFA 21, karakteristika të reja nga loja e shumëkërkuar

admin

Oracle thuhet se është e interesuar të blejë TikTok-un

admin

Nokia 8.3, për shkak të performancave pritet të jetë një nga më të mirët që do t’i bëjë ballë rrjetit 5G

admin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...