Chrome Beta sjell funksionalitet praktik në Google Search

Ka disa veçori të reja eksperimentale të fshehura në versionin e ri beta të Chrome.

 

Google po njofton disa eksperimente të reja për përdoruesit e Chrome beta.

Kjo duhet ta bëjë kërkimin në Google më të lehtë. Kur bëni një kërkim në Google, nuk keni pse të ktheheni në rezultatet e përgjithshme të kërkimit, por mund të hidheni drejtpërdrejt nga një rezultat kërkimi në fushën tjetër.

Për ta bërë këtë, duhet të aktivizoni # flamurin e kërkimit të vazhdueshëm në versionin beta, të cilin mund ta shkarkoni për PC, shpjegon The Verge. Ju gjithashtu mund të krijoni karta të caktuara në skedat e reja për ta bërë më të lehtë kërcimin mbrapa dhe me radhë.

Ju gjithashtu mund të përdorni versionin e ri beta të Chrome për të krijuar fusha teksti me stil që më pas mund t’i ndani me përdoruesit e tjerë përmes kanaleve të mediave sociale.

Kjo aktualisht funksionon vetëm në telefona inteligjent dhe tableta Android.

Mbetet për t’u parë nëse të gjitha këto risi do të zbatohen vërtet në versionin përfundimtar, të ri të Chrome. Kjo varet, ndër të tjera, nga sa mirë priten risitë në fazën eksperimentale beta.

Related posts

iPhone 13 Pro Max vs iPhone 11 Pro Max

D V

OnePlus qëllimisht ngadalëson telefonat e saj të mençur

D V

Amazon zhvillon robotë shpërndarës në Finlandë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com