Agjencia Zhurnal.mk

Çifti shqiptar që u vra në Australi nga babai i vajzës, përcillet mes lotësh në banesën e fundit

Dy të rinjte shqiptarë që u vranë në Australi janë përcjellë në banesën e fundit.Lindita dhe Veton Musai u vranë më 31 dhjetor në Australi, nga babai i vajzës, Osman Shaptafaj.

Krimi I rëndë dyshohet e pati zanafillën tek marrëdhenia e vështirë Brenda familjes Shaptafaj.

Vajza Lindita kishte mosmarrveshje të shpeshta me babain e saj Osmani derisa ky I fundit kreu vrasjen e dyfishte.

Lindita kishte gati një vit që ishte martuar me një tjetrë shqiptarë që jetonte në Australi, Veton Musain.

Lindita punonte si recepsioniste në një kompani të madhe ndërsa Vetoni punonte në një banke.

Dy të rinjte u përcollen mes dhimbjesh të mëdha nga familjaret e tyre në Australi për në banesën ë fundit.

Ndërsa Osman Shaptafaj ende nuk ka rrëfyer arsyen përse e kreu këtë krim.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...