Agjencia Zhurnal.mk

Çmimi i derivateve ngelet i njejtë

Shkup, 28 shtator – Zhurnal.mk – Çmimet e derivateve të naftës dhe benzinës ngelin të njejta edhe këto shtatë ditët e ardhshme, informon Zhurnal.

Ndryshim në çmim do të ketë vetëm për mazutin. Çmimi i mazutit shtrenjtohet për 0,355 denarë për kg dhe nga mesnata, çmimi i ri do të kushtojë 25,666 denarë.

Njëherit, çmimi i benzinës eurosuper bs 95 është 60,5 denarë, ndërsa eurosuper bs 98 – 62,5 denarë.

Çmimi i dizelit është 49,5 denarë.//Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...