Agjencia Zhurnal.mk

Çulev: VMRO nuk frikësohet nga zgjedhjet, anketat tregojnë se kemi epërsi

Shkup, 3 qershor – Ministri i Punëve të Brendshme Naqe Çulev ka thënë se partia e tij VMRO – DPMNE nuk frikësohet nga zgjedhjet dhe se ata kanë epërsi ndaj partive tjera.

“VMRO – DPMNE aspak nuk frikësohet nga zgjedhjet. Rejtingjet dhe anketat tregojnë për një epërsi të madhe të VMRO-s ndaj partive tjera, më konkretisht ndaj koalicionit SDSM – BESA.

Këtu nuk bëhet fjalë për frikë. Para se gjithash bëhet fjalë për organizim të zgjedhjeve, a do të ketë atmosferë normale për të votuar në zgjedhje”, është shprehur Çulev.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...