Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi Maqedoni

DAP-i publikoi listën e re të borxhlinjve

Drejtoria e Ardhurave Publike publikoi listën e re të borxhlinjve nga 30.09.2020 deri më 31.12.2020 në bazë të TVSH-së, tatimit mbi fitimin, tatimit mbi të ardhurat personale dhe detyrimeve të tjera, për të cilat shuma totale e borxhit është më e lartë se 120.000 denarë për persona fizikë dhe ushtrues të pavarur të veprimtarisë dhe më e lartë se 300,000 denarë për persona juridikë, njofton Portalb.mk.

Në listë janë:

1,974 borxhlinj- persona juridikë (43 më pak krahasuar me listën e mëparshme) dhe
2,961 persona fizikë (105 më shumë krahasuar me listën e mëparshme).
Borxhi total neto është 10.5 miliardë denarë (171 milion euro), që përbën rritje prej 237.467.663 denarësh (3.8 milion euro) krahasuar me listën e mëparshme.

Postime të ngjashme

MPPS me thirrje të respektohen masat për mbrojtje nga i ngrohti

Z H

Zaev zyrtarizon bashkëpunimin me PDSH-në në zgjedhjet lokale

Z H

Meteo-alarm portokalli, Qeveria me rekomandime për mbrojtje

Z H

Zaev, Rama dhe Vuqiç sot dhe nesër në Shkup në kuadër të Forumit ekonomik për bashkëpunim rajonal

Z H

UEJL me ofertë të zgjeruar akademike dhe pako të shtuar të bursave

Z H

Dita e pestë me radhë e debatit të përgjithshëm për ribalansin shtesë të Buxhetit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...