Agjencia Zhurnal.mk

Dard të premten sjellë bombën e rradhës, një hit i jashtëzakonshëm

Ylli i ri i muzikës shqiptare e që pretendon karierë ndërkombëtare Dard, këtë vit ka qenë jashtëzakonisht i suksesshëm në skenën muzikore dhe mjaft produktiv në industry, thuajse secili projekt i tij ka qenë me mjaft vëmendje si në tregun shqiptarë ashtue dhe në atë ndërkombëtarë. Dard përmes disa postimeve të fundit ka paralajmëruar se vjen me bombën e rradhës, një këngë mjaft cilësore e punuar me shumë përkushtim pasiqë ai pritet të jetë një nga artistët më të suksesshëm në industrinë muzikore në Europë e që e gjitha kjo nën kujdesin e producentit ZhBeats ndërkohë që Dard tashmë karierën e tij po e realizon nën kontratë të produksionit mjaft të njohur LoyalMusic. Djaloshi që jeton në Zvicër, paralajmëron që ditën e premte më 15 nëntor të bombardojë me këngën e re e që fansat menzi po e presin.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...