Agjencia Zhurnal.mk

Debat “Aspektet parandaluese dhe forenzike të zvogëlimit të rreziqeve nga katastrofat”

Shkup, 20 nëntor – zhurnal.mk – Debat profesional-shkencor me temë “Aspektet parandaluese dhe forenzike të zvogëlimit të rreziqeve nga katastrofat”, do të zhvillohet sot në Shkup, nën organizimin e Fakultetit të Sigurisë në Shkup dhe Institutit për hulumtime sociologjike dhe politiko juridike (IHSPH).

Ky debat profesional-shkencor po realizohet në kuadër të projektit të hulumtimeve shkencore me titull “Vendosja e rrjetit akademik për hulumtime dhe studime në sferën e zvogëlimit të rreziqeve nga katastrofat”, i cili realizohet nga të dy institucionet.

Qëllimi i këtij projekti paraqet aktualizim të temës lidhur me rreziqet nga katastrofat, përforcimi i bashkëpunimit institucional dhe personal të hulumtuesve dhe ekspertëve të cilët punojnë në këtë sferë, si dhe në përgjithësi ngritja e vetëdijes së përgjithshme për proceset të cilëat janë të lidhura me rreziqet nga katastrofat.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...