Degët e PDSH-së në Bogovinë dhe Bervenicë miratuan listat e kandidatëve për këshillat komunal

Shkup, 4 shtator – Degët e PDSH-së Bogovinë dhe Bervenicë mbajtën kuvendet e degëve ku u miratuan listat e kandidatëve për këshillat komunale që do të garojë në zgjedhjet lokale të 17 Tetorit. Bartes liste në Bogovinë do të jetë z. Abib Tairi. Në këto kuvende kandidati i PDSH-së për kreun e komunës së Bogovinës z.Dashmir Arifi si dhe kandidati i PDSH-së për kreun e komunës së Bervenicës z.Meqail Rasimi para kuvendarëve të degëve elaboruan platformat me të cilat do të garojë në këto zgjedhje. Këto platforma parashohin realizim të projekteve të shumta në të gjithë vendbanimet e komunave të Bogovinës dhe Bervenicës.

 

Related posts

Simevski: Nuk ka mundësi dikush të përjashtohet nga regjistrimi

D V

Shkupi me më së shumti raste aktive me COVID-19, Dojrani me më pak raste

D V

Taseva: Sektori publik mbushet me kuadro në prag të zgjedhjeve lokale

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More