Agjencia Zhurnal.mk

Dëmtohet treni me të cilin iknin kosovarët nga vendlindja për shkak të gjenocidit serb

Treni që barte kosovarët e larguar nga sistemi i dhunshëm serb ‘Bllaca 99’, ka filluar të dëmtohet.

Ai është një nga monumentet që dëshmon dhunën dhe gjenocidin e Serbisë që ka bërë në Kosovë.

‘Bllaca 99’ merrte kosovarët dhe i dërgonte në Maqedoninë e Veriut. Nga skenat që i kemi parë, kosovarët në mes të lotëve shkonin në tren.

Ky tren shërben si provë për të treguar vuajtje dhe është një copë e historisë së Kosovës.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...