Agjencia Zhurnal.mk

Dënohen 203 shoferë nën ndikimin e alkoolit

Shkup, 17 nentor – Ministria e punëve të brendshme (MPB) raportoi se duke filluar dje nga ora 22:00 e deri sot në ora 04:00, ka kryer kontroll të sasisë së alkoolit te shoferët.

Për shkak të gjendjes së dehur gjatë udhëheqjes së veturës, në këtë periudhë në rajonin e Tetovës janë dënuar 20 shoferë, ndërsa 17 tjerë u dënuan për arsye tjera.

Në të njëjtën periudhë dhe për të njëjtën arsye, janë dënuar në rajonin e Gostivarit 7 shoferë, ndërsa 13 tjerë për arsye të tjera.

Në të njëjtën periudhë, edhe në gjithë Maqedoninë e Veriut janë kryer kontrolle të tilla policia, duke arritur të kapin 203 shoferë për shkak të sasisë së tepruar të alkoolit në gjak, ndërsa edhe 213 dënime tjera janë shqiptuar për arsye tjera.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...