Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi Maqedoni TOP LAJM

Deponentët të hollat e tyre nga “Eurostandard Banka” mund t’i tërheqin në afat prej 3 viteve

Shkup, 4 shtator – Zhurnal.mk – Fondi për sigurim të depozitëve informoi se dëmshpërblimi i depozitëve deri 30.000 euro për personat fizikë në “Eurostandard banka” do të paguhet në mënyrë të njëfishtë, ndërsa do të mund të ngriten mjetet nga dita kur të fillojë pagesa.

Deponenti për dëmshpërblim do të ketë në dispozicion 36 muaj, respektivisht tre vjet nga dita e fillimit të pagesës. Pas skadimit të kësaj periudhe, deponentët, respektivisht trashëgimtarët e tyre, të cilët për shkaqe të ndryshme nuk kanë mundur ta realizojnë të drejtën për dëmshpërblim, pagesën e dëmshpërblimit do të mund ta realizojnë përmes fondit për sigurim të depozitëve.

“Veçmë po përgatitet shpërndarja e deponentëve nëpër banka-paguese dhe do të përgatiteten vërtetimet për depozit, me qëllim që procesi i pagesës së dëmshpërblimit të zhvillohet maksimalisht efikas dhe thjeshtë. Gjatë ditëve të ardhshme do të kumtohet data, kur do të fillojë pagesa”, thonë nga Fondi për sigurim të depozitëve.

Postime të ngjashme

Tetovari që i’a dha arkën me flori Ismail Qemalit për Shqipërinë e Pavarur

T E

REGJISTRIMI I POPULLSISË/ VMRO-DPMNE kërcënon me 10 mijë nënshkrime! A është frika nga rritja e numrit të shqiptarëve?

D J

Geer: Është interes i përbashkët që konferenca ndërqeveritare me RMV-në të caktohet sa më shpejtë

E.E.

Takim i parë Osmani – Varheji sot, tema kryesore është fillimi i negociatave me BE-në

Z H

Editorial: Qeverisë nuk i duhen probleme të reja – kujdes me ndikimin në gjyqësor!

B M

Dita kundër trafikimit me njerëz, të ndërmiren masa konkrete nga institucionet

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...