Agjencia Zhurnal.mk

Deputetët votuan ligjin për pavarësi më të madhe të Kuvendit

Shkup, 16 janar – Zhurnal.mk – Me 82 vota “Për”, nga numri i përgjithshëm i deputetëve, dhe 22 vota “për” nga deputetët e bashkësive jo shumicë, deputetët votuan ndryshimet në Ligjin për Kuvend, njofton Zhurnal.

Me këto ndryshime të cilat u sollën në mënyrë konsensuale nga të gjitha partitë, Kuvendi fiton pavarësi më të madhe me çka fiton buxhet të pavarur, siguri të pavarur dhe pavarësi më të madhe në punësimin në administratë.

Nga ligji, më së shumti përfitime kanë të punësuarit në shërbimet e Kuvendit./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...