Deri tani 782 qytetarë e kanë pranuar dozën e tretë të vaksinës kundër Covid

Shkup, 11 tetor – Deri tani 782 qytetarë e kanë pranuar dozën e tretë të vaksinës kundër korona virusit. Autoritetet qeveritare u lejuan qytetarëve të marin dozën e tretë që nga fillimi i kësaj jave.

Të shtunën dhe të premten janë aplikuar 4418 doza të vaksinave, prej të cilave 1132 janë aplikuar si dozë e parë, 3129 si dozë e dytë, ndërsa 157 persona e kanë pranuar dozën e tretë, informon Zhurnal.

Deri më 9 tetor gjithsej janë vaksinuar 795.186 qytetarë, ndërsa janë rivaksinuar 748.563.

Deri tani me një dozë të vaksinës janë vaksinuar 47% e popullatës ndërsa me dy doza 45%, shifër kjo që është larg nevojave për arritjen e imunitetit.//Zhurnal.mk

Related posts

Propozohet që Rajoni i Ohrit të marrë dy vite afat për t’i plotësuar rekomandimet e UNESKO-s dhe të evitojë zhvendosje në Listën e pasurive botërore në rrezik

D V

Shahpaska dhe Temellkovski në inspektim të ndërtimit të kopshtit të ri për fëmijë në Draçevë

D V

Shilegov: Kryqëzimi në Momin Potok do të jetë gati për 18 muaj (Foto)

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More