Dhëmbja e ndarjes

Poezi nga: Dorothy Parker
Përktheu: Maksim Rakipaj

 

Dhëmbja e ndarjes, mjerë kush e ka rrisk,
është si të presësh damarët me brisk.
Në mbijetofsh, do ta mendosh përherë:
dhe mbetet kështu në shpirt një e prerë.
Plaga e parë të shërohet pas pak,
e dyta përherë do të rrjedhë gjak.

Related posts

Ishe poet

D V

Festivali i Venecias, filmi ku interpreton aktorja shqiptare shpallet fitues i çmimit të madh

D V

Fillon festivali i 60-të Ballkanik i këngëve dhe valleve popullore në Ohër

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More