Dibra me 38 pacientë në spital

Shkup, 24 gusht – Në spitalin e Dibrës vazhdimisht rritet numri i pacientëve me coronavrius.

 

“Për fat të keq, numri i atyre që u duhet trajtim vazhdimisht rritet. Gjatë 24 orëve të fundit kemi nëntë pacientë më shumë ose gjithsej 38. Prej tyre, 20 janë të hospitalizuar në Kovid qendrën në Repartin Infektiv, ndërsa në Repartin kirurgjik që tani shërben për këto pacientë dhe kanë shëndet më të mirë kemi 18”, tha drejtori i spitalit, Baki Alili.

Sipas moshës, pacienti më i ri ka 36 vjet, ndërsa më i moshuari është 80.

“Në spitalet e Shkupit, nga rrethina jonë janë tre pacientë, dy prej tyre të moshës 26 – 28 vjet”, tha Alili.

Ai bnën thirrje për vaksinim në mënyrë që të ruajnë shëndetin e tyre por edhe shëndetin e të tjerëve.

Related posts

Kontesti larg zgjidhjes: Sofja kundërpërgjigjet me Deklaratë të përbashkët

D V

Hoxha: Në Ligjin për shitjen e tokës bujqësore do të përfshihen të gjitha vërejtjet e argumentuara

Z H

Edhe Zaevi e ngre zërin kundër bllokadës që BE po i bënë Shqipërisë për bisedimet e anëtarësimit

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com