Dimitrievski paralajmëron projektet e radhës për Kumanovën

Shkup, 8 tetor – “Rregullimi i të gjitha pellgjeve të lumenjve në qytet, parku inteligjent dhe qendra edukative për mirëmbajtjen e shkollave verore për të rinjtë”, janë disa nga projektet që sot ka paralajmëruar kandidati i pavarur për kryetar të Kumanovës, Maksim Dimitrievski në një konferencë me mediat.

Sipas tij, komuna e Kumanovës investon vazhdimisht në rehabilitimin dhe ndërtimin e shtretërve të lumenjve.

“Në periudhën e kaluar, ne kemi investuar në rregullimin e shtratit të lumenjve në pjesën afër parkut të qytetit dhe shtesë në lokacionin Sredorek. Ne gjithashtu investuam në pastrimin e shtretërve të lumenjve. Kërkoj nga qytetarët që t’i mbajnë të pastër. Ne do të vazhdojmë me atë intensitet për t’i pastruar ato më tej, por gjithashtu dua të njoftoj se në të ardhmen dhe në 4 vitet e ardhshme komuna e Kumanovës do të bëjë investime kapitale në rregullimin e të gjitha pellgjeve të lumenjve në qytet”, theksoi Dimitrievski.

Ai premtoi rindërtimin e parkut të qytetit në Kumanovë në një park të ri modern inteligjent dhe gjithashtu brezin e gjelbër në lokalitetin Proevce, ku duam të ndërtojmë një brez të ri të gjelbër, parkun e qytetit dhe qendrën edukative për shkollat verore për më të rinjtë. Dhe përveç kësaj, një park i ri në vendin “Aradhat e Karadakut” ose vendbanimi Tode Mendol. “Ne synojmë ta bëjmë atë më të gjelbër, për të mbrojtur dhe ruajtur gjithçka që na është dhënë nga natyra,” tha Dimitrievski.

Related posts

BDI fushatën parazgjedhore e vazhdoi sonte në komunën e Vrapçishtit

Redaksia

Zv. Drejtori i DAP-it Abdul Selam Selami nderohet nga banorët e Krushopekut

Redaksia

Bejta premton zgjidhje për deponinë “Rusino”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More