Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Dimitrov dhe Duxhak biseduan për ndihmën që do ta ofrojë KB-ja për plan gjithpërfshirës zhvillimor të vendit

Zhurnal Ads

Shkup, 10 shtator – Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov sot u takua me Koordinuesen rezidente të Kombeve të Bashkuara në Maqedoninë e Veriut, Rosana Duxhak.

Në takim, siç kumtoi SÇE, u bisedua për ndihmën të cilën Kombet e Bashkuara do ta ofrojnë për plan gjithpërfshirës afatgjatë zhvillimor të Maqedonisë së Veriut.

“Ndihma nga Kombet e Bashkuara si partner i ynë i vazhdueshëm në arritjen e zhvillimit të qëndrueshëm dhe inkluziv, na jep të drejtë të konsiderojmë në bashkëpunimin e përforcuar edhe në fushën e qëllimeve reformuese të cilat dalin nga prioritetet nacionale”, theksoi Dimitrov.

Potencoi se marrëdhëniet e thelluara në të ardhmen do t’i përfshijnë të gjithë faktorët relevantë në nivel nacional dhe lokal, organizatat joqeveritare, donatorët, sektorin privat dhe medial, si në procesin e planifikimit, ashtu edhe gjatë implementimit.

Zëvendëskryeministri Dimitrov u falënderua për reagimin e shpejtë të të gjitha agjencive të KB-së në vend, në kontekst të përballjes me pandeminë e shkaktuar nga koronavirusi.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Boshkovski deri te Mickoski: Merr guxim dhe dil në debat televiziv me mua

admin

Dimovski: Kjo qeveri është qeveri e BDI-së

T E

Kreu i shtetit, Pendarovski uron Krishtlindjet: Le të jenë motiv shtesë që të qëndrojmë përballë të gjitha tundimeve

B M

AlternAtivA: Të shkarkohet zëdhënësi i politikës serbe në Maqedoninë e Veriut

admin

CIVILI me dënim për përhapjen e urrejtjes etnike nga “Komitët” dhe kërkesë te institucionet për sanksionimin sjelljes së tillë

T E

Murati: Vendi i nxënësit është në shkollë

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...