Agjencia Zhurnal.mk

Dimitrov takohet me ambasadorin e Holandës Jan Kop

Shkup, 28 shtator – Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov sot realizoi takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Holandës në vend, Dirk Jan Kop, në të cilin u bisedua për bashkëpunim bilateral, me theks në projektet e përbashkëta në dritën e realizimit të agjendës evropiane të Maqedonisë së Veriut në periudhën që vijon.

“Sundimi i drejtësisë dhe qeverisja e mirë, forcimi institucional në kontekst të kapaciteteve dhe efikasitetit, janë shenjë mbrojtëse të Holandisë, një nga modelet e vendeve anëtare të BE-së drejtë të cilave aspirojmë. Aspirata është e arritshme pikërisht përmes procesit eurointegrues, detyra e të cilit është harmonizimi jo vetmë për legjislacionit, por edhe me standardet evropiane si dhe kushte më të mira për jetesën e qytetarëve të Maqedonisë së Veriut”, theksoi Dimitrov në takim, kumtuan nga Sekretariati për Çështje Evropiane.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...