Agjencia Zhurnal.mk

Dimkovski: Ministrat plotësues të mos bllokojnë punën në institucione

Shkup, 15 janar – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Trajan Dimkovski u bëri thirrje ministrave dhe zv.ministrave plotësues që të mos bllokojnë punën e institucioneve, pasi është në dëm të qytetarëve. Ai u bëri thirrje që të punojnë së bashku për të zbatuar aktivitetet e filluara, për të siguruar vazhdimësi në punën dhe sundimin e ligjit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...